BALUSTRADE INOX, SCARI INOX, RAMPE ACCES, PORTI GARDURI, COPERTINE INOX POLICARBONAT

CONFECTII INOX

Confectii Inox

Categorii de produse

Incercam sa va oferim o paleta larga de optiuni pentru realizarea de confectii din inox si fier, balustrada inox fiind principalul produs oferit. Confectiile din inox se refera la urmatoarele categorii de produse: maini curente si balustrade de inox, balustrade din inox cu lemn, balustrade inox cu sticla, scari inox dar si scari fier, copertine inox in combinatie cu policarbonat sau sticla, rampe acces pentru persoane cu handicap, porti si garduri traforate. Va rugam sa dati click pe fiecare categorie de produse pentru a vedea mai multe detalii

BALUSTRADE DE INOX SI MAINI CURENTE

Pentru o balustrada inox, alegeti un design simplu care sa puna in valoare celelalte obiecte ale spatiului. Maini curente si balustrade din inox se pot realiza fie din teava rotunda sau teava rectangulara, avand grosimi diferite, lucioase sau satinate, toate acestea in functie de dorintele dvs. Indraznim insa sa va sugeram cateva variante pe care le consideram optime, adaptate mediului in care vor fi montate. In scopul de a va garanta calitatea, pentru balustrade de inox si maini curente, lucram numai cu teava inox import Italia.

Vezi mai multe detalii ...

BALUSTRADE INOX CU LEMN

Pentru a oferi mai multa caldura ambientului, puteti opta pentru balustrade de inox combinate cu lemn. Balustrada inox pe care am descris-o in prima categorie poate fi completata aplicand o mana curenta din lemn de stejar, baituita in culorile alese de catre dvs. De asemenea, putem insera elemente din lemn cu diferite forme (bile, cercuri, ovaluri, etc.). Astfel cream balustrade de inox cu efecte deosebite ce se potrivesc multor stiluri de amenajari interioare case sau spatii de lucru.

Vezi mai multe detalii ...

BALUSTRADE INOX CU STICLA

Stilul modern si de avangarda promoveaza tendintele de a lucra cu sticla. Perfecte pentru spatii publice si birouri, dar potrivite si pentru locuinte cu stil efectuam balustrade de inox cu sticla. O balustrada inox cu sticla presupune realizarea unei structuri din inox sau fier si apoi asamblarea panourilor de sticla prin cleme ambutisate sau prinderi mecanice ce nu necesita gaurirea acesteia. Pentru o varietate de culori, panourile din plexiglass pot inlocui cu success sticla. In final se obtin efecte de transparenta ce dau un aer sofisticat pentru orice design interior.

Vezi mai multe detalii ...

SCARI METALICE - INOX/FIER

In orice casa sau spatiu scara atrage intodeauna privirile. Puteti opta pentru o scara din inox sau  din fier, in ton cu designul ambiental. In functie de golul dintre niveluri, se va executa fie o scara cu rampe (una sau mai multe si cu podest/e de odihna), scara elicoidala sau scara cu trepte balansate. Cream structura metalica si apoi o finisam cu trepte din lemn in culoarea dorita de dvs.

Vezi mai  multe detalii...

RAMPE METALICE ALUMINIU

Va preocupa bunastarea semenilor nostri? Rampele pentru persoane cu handicap sau destinate carucioarelor de copii sunt o necesitate pentru societatea moderna. Dorim sa va oferim aceasta facilitate, stiind ca venim in sprijinul celor ce au nevoie de ajutor prin realizarea de rampe din inox imbracate cu tabla striata.

Vezi mai multe detalii ...

COPERTINE

Doriti sa va adapostiti de ploaie, ninsoare sau de soare? Copertinele au rol important atat pentru protectie dar si ca design, fiind elementul care va intampina la intrarea in orice spatiu. Va ajutam sa va decideti pentru o copertina pe structura de inox sau fier asamblata impreuna cu sticla sau policarbonat. 

Vezi mai multe detalii ...

Cifre cu care ne mandrim

1000
Clienti multumiti
ml 15000
Balustrada inox executata
14
Ani de existenta